قبل و بعد از بازسازی یک خانه

قبل و بعد از بازسازی یک خانه

این خانه چندطبقه که در یکی از محله های معروف لندن قرار دارد اخیر به دست بازسازی و طراحی داخلی شده. مشتری این پروژه، یک خانواده طرفدار سبک مدرن هستند که یک خانه کاربردی و پر از رنگ می خواستند. تعمیرات اساسی و بازسازی ساختمان از طبقه همکف شروع شد. طراحان، فضای بی استفاده زیرِ پله را به یک جاکفشی اختصاصی تبدیل کردند. قبل و بعد از بازسازی یک خانه را در عکس های زیر مشاهده خواهید کرد

قبل و بعد از بازسازی یک خانه

آشپزخانه به طبقه اول که به تراس و باغچه راه دارد منتقل شد. بخشی از دیوار و دو لنگه درب فرانسوی حذف شد و بزرگی چهارچوب به ۴ متر رسید. چندین درب کشویی سرتاسری نصب شد که باعث می شود آشپزخانه و اتاق غذاخوری با نور طبیعی بیرون روشن شوند.
آشپزخانه در انتهای اتاق ساخته شده، در مجاورت آن یک نشیمن کوچک قرار دارد که به یک شومینه گازی و چندین قفسه توکار وکابینت مزین شده. وسط آشپزخانه یک جزیره بزرگ نصب شده و چشم اندازی رو به باغ دارد. کابینت های رنگ روشن باعث می شوند آشپزخانه دلباز و بزرگ به نظر برسد. یک انبار غذایی جداگانه هم برای نگهداری وسایل آشپزخانه ساخته شد.

قبل و بعد از بازسازی یک خانه

در آن سوی اتاق، یک میز غذاخوری ۱۲ نفره از چوب بلوط قرار گرفته که یک ضلع آن با یک نیمکت طوسی سفارشی با رومبلی پارچه ای پُر شده.

به جای تخریب راه پله ای که همه طبقات را به هم متصل می کند، طراحان آن را به حالت اولیه و اصیل خود برگرداندند. سپس با یک رنگ طوسی بلوطی و تعویض نرده ها و تیر پلکان و دسته نرده ظاهر تازه ای به آن دادند.

قبل و بعد از بازسازی یک خانه

طبقه دوم خانه جایی بود که قبلا آشپزخانه در آن قرار داشت. اما پس از بازسازی، صاحب یک پاگرد بزرگ، اتاق ابزار و تجهیزات، باشگاه و اتاق تلویزیون خانوادگی شد. در اتاق ابزار کابینت هایی به رنگ آبی تیره و سفید مات قرار دارد، ماشین لباسشویی و ماشین خشک کن در ارتفاع بالا نصب شده اند تا نیازی به خم شدن فرد نباشد.

اتاق نشیمن اصلی، در طبقه سوم قرار دارد. طراحان، پنجره های فرانسوی و بالکن جولیت که بالای تراس طبقه پایین قرار داشت را حذف کردند و به جای آن ها یک جفت پنجره لولادار سرتاسری (زمین تا سقف) کار گذاشتند که چهارچوب آن از تخته سه لای جلاخورده ساخته شده. شومینه اصلی خانه با یک شومینه سنگی سفارشی جایگزین شد. در دو طرف شومینه، قفسه و طاقچه و یک طبقه پر از کُنده چوب دکوری ساخته شده.

طبقه چهارم خانه، محل اتاق خواب بچه هاست. در اتاق خواب اول، یک تخت سفارشی با پله هایی که نقش قفسه هم دارند نصب شده. فضای زیر تخت، یک جای مطالعه دنج تعبیه شده که درب کشویی دارد.

در دومین اتاق خواب، یک سری نازک کاری قرار گرفته که وقتی باز شود، با چندین کشو و یک نشیمن رومبلی دار در بالای آن ها مواجه می شوید. بقیه دکوراسیون اتاق هم از یک میز تحریر و یک صندلی حبابی راحتی تشکیل شده.

اتاق خواب اصلی، در طبقه پنجم خانه قرار گرفته. در این اتاق بزرگ، یک سوئیت حمام و یک اتاق لباس کوچک قرار داشته. هنگام بازسازی، طراحان مقداری از مساحت این اتاق را به حمام و اتاق پرو لباس اختصاص دادند. این اتاق پرو، از تعدادی کمد سرتاسری و نورپردازی عالی برخوردار است.

کلوزت

حمام این اتاق، بعد از بازسازی، ظاهری لوکس و طبیعی پیدا کرد. رنگ های طبیعی، نور کافی و نقاط سفید رنگی که توجه بیننده را به سینک های منحنی و وان مستطیلی معطوف می کنند، از ویژگی های بارز این حمام است.

قبل و بعد از بازسازی یک خانه

نوشتن یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *